Kinderfeestjes

Prijzen arrangementen zijn inclusief ranja en pannenkoeken eten

Ook kunt u kiezen voor friet met een snack in plaats van pannenkoeken,de meerprijs hiervoor is € 1,50 p.p.

 Kinderfeestjeoutdoor lasergame v.a. 8 jaar 13,00 euro p.p. v.a. 8 pers. Voor jongere kinderen hebben wij het indoor lasergamen! van 6 t/m 9 jaar.

Outdoor lasergame is een uniek spannend spel, de kinderen zijn uitgerust met een echte lasergun en camouflage kleding. Na een briefing van 10 minuten (speluitleg) kan het spel beginnen.  Dit alles is inclusief ontvangst met een drankje pannenkoeken eten met een drankje voor maar 13,- per persoon! Download hier de uitnodiging. Totaal 1.5 uur incl. aankleden en uitleg!

 

Kinderfeestje midgetgolf

Avontuurlijk kan je de nieuwe midgetgolfbaan van de Zeven Geitjes wel noemen. Met 16 banen in het totaal zijn de kinderen dus wel even zoet, het wedstrijdelement maakt het extra spannend.

Vanaf 8 jaar en 8 personen

€8,50 p.p.

Kinderfeestje My Little Pony

Hebben niet alle kindjes ervaring met paarden, dan is het My Little Pony feestje een optie. Bij dit feestje toveren jullie een gewone kleine pony om in een waar model! Alle haren worden gekamd, er worden mooie staarten en vlechten gemaakt. Om het nog spannender te maken, kijken we welk groepje de mooiste pony heeft! Natuurlijk zit een ponyritje hierbij inbegrepen.

Vanaf 5 jaar en 8 personen


 

€11,50 p.p.

Kinderfeestje Paintball

Nieuw bij de Zeven Geitjes, paintball voor kids vanaf 9 jaar. met onze speciale splatmaster guns kunnen de kinderen de strijd aangaan. masker en kleding is inbegrepen.  Incl. 100 paintballs per kind. extra paintballs bijkopen kan natuurlijk ook. maar 100 paintballs moet genoeg zijn voor een uur speelplezier.
tijdsduur 60 min.
 

Vanaf 9 jaar en min. 8 personen

€16,00 p.p. incl. eten

 Indoor lasergame voor kinderen van 6 t/m 9 jaar!

In de oude geitenstal is een spannende indoor lasergame arena uitgezet . Groot en uitdagend genoeg voor kinderen van deze leeftijd. Onze indoor wapens zijn uitermate geschikt voor jonge kinderen en wegen nog geen halve kilo. Tijdsduur 50. min. vanaf 8 kinderen. 13,- per kind incl. eten.

€13,- p.p.

Kinderfeestje goudzoeken

Dit leuke arrangement is zeer uniek en educatief. Met behulp van een goudpan gaan de kinderen op zoek naar goud en edelstenen. Vervolgens uitspoelen in de watergoot en wat ze vinden mogen ze houden!! Ook zeer leuk voor familie feesten en partijen! Tijdsduur 50. min Deze activeit wordt uitgelegt door een van onze medewerkers en vervolgens is het de bedoeling dat de ouders het overnemen.

Vanaf 5 jaar en 8 personen

 

€11,50 p.p.

Kinderfeestje metaaldetectie

Een spannende speurtocht in het bos op zoek naar oude vondsten. Met een echte professionele metaaldetector gaan we in groepjes van twee het bos in. na een korte uitleg kan het speurwerk beginnen. Echt een aanrader voor echte speurneuzen!! onze ervaring is dat er altijd wel iets gevonden word. Zoals oude sleutels hoefijzers kogels munten etc. Tijdsduur 60 min.

incl. uitleg maar zonder verdere begeleiding!

Vanaf 8 jaar en min. 8 personen.

 

 

€10,00 p.p.

Kinderfeestje electroquad rijden! leeftijd vanaf 8 tot 15 jaar

Nieuw bij de Zeven Geitjes quadrijden onze quads zijn electrisch aangedreven en zijn zeer veilig voor kinderen. Wij hebben een zeer leuk en uitdagend parcours en er wordt met maximaal 5 quads gereden. Wie rijd de snelste ronde! Prijs per uur 135,- incl. instructeur overals en helmen. https://youtu.be/K69JdrKlmkU