FeesterijWat u ook te vieren heeft, in onze feesterij is niets te gek.  Met een restaurant, privé terras en café kunt u letterlijk alle kanten op. Een multifunctionele knusse feestruimte! Als u een feest wilt geven bij de Zeven Geitjes, kunt u mailen of bellen voor een afspraak. Aan de hand van een vrijblijvend gesprek wordt er een offerte samengesteld geheel naar uw eigen wensen. Dat kan zijn met een diner, koffietafel, warm buffet of met kleine hartige hapjes. Het is ook mogelijk om een arrangement samen te stellen met diverse recreatieve activiteiten die wij u te bieden hebben.

Natuurlijk beschikt onze locatie over een dansvloer en of u nu zelf de muziek verzorgd of dat wij dat voor u doen, in de feesterij voelt iedereen zich thuis!

U heeft al een drank arrangement voor 22,50  euro p.p. v.a. 40 personen.

Enkele voordelen die u heeft indien u uw feest bij de Zeven Geitjes organiseerd:

Goed bereikbaar

Betaalbaar

Gratis parkeergelegenheid voor uw gasten

Landelijke ligging

Mogelijkheid tot vuurkorven/kampvuur

Muziek/band op het terras of binnen geen probleem

Wij beschikken over licht en geluid waar u eenvoudig gebruik van kunt maken!

Bezoek ons ook op facebook voor meer sfeerfoto's en filmpjes! (zeven geitjes)

Bedrijfsfeesten

Personeelsuitje, promotie, afstuderen of een andere gelegenheid. Ook de zakelijke gast kan bij onze uitspanning uitstekend terecht voor onder andere aantrekkelijk geprijsde borrels. Kijk bij onze arrangementen voor meer informatie!

 

 

 

 

 

 

Vier uw bijzondere dag met een uitgebreid dinerbuffet bestaande uit:

Diverse voorgerechten zoals soep, salades ham paté en visschotels. Hoofdgerechten naar keuze, vlees, vis, rijst, frietjes en natuurlijk een feestelijk nagerecht toe. Dit alles wordt luxueus opgediend in onze sfeervolle buffetruimte.

Indien u wenst kunnen de kinderen een pannenkoek  bestellen die ze helemaal zelf mogen versieren.

Vanaf 22,50 p.p.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden