Speeltuin

De speeltuin van UItspanning De Zeven Geitjes mag er zeker wel zijn. Centraal staat het grote kasteel met gangen en uitkijkpunten waar kinderen zich een echte ridder kunnen voelen. Daaromheen zijn verschillende toestellen geheel in onze eigen stijl. Onze speeltuin is zo gemaakt dat de kinderen met hun eigen fantasie zich heerlijk kunnen uitleven en ravotten.

De ouders drinken lekker een drankje op ons bosrijke terras terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of een balletje slaan op de minigolfbaan.

Vaak lopen er een of meerdere geitjes en kippetjes in de speeltuin.

 

Waterspeeltuin “De Tierelier”

Onze waterspeeltuin is voor veel kinderen een groot genot, lekker spetteren in het water, in de zomer hebben de kleintjes volop water en spetter plezier.

De ouders moeten wel altijd toezicht houden op de kleintjes. 

Er zijn diverse gezellige plekjes om even te genieten van een hapje of een drankje, in de zomer is onze nieuwe frietkraam open in het weekend en bij mooi weer. Deze bevindt zich midden in de speeltuin en daar kunt u frietjes en snackjes halen en binnenkort ook heerlijk schepijs. Naast de speeltuin vindt u De Kleine Geit, daar kunt u ijsjes, oud Hollands snoep, chipjes en drankjes kopen. 

Bij bezoek aan onze speeltuin is een consumptie verplicht, het meebrengen van eigen consumpties is niet toegestaan.

 

 

 

 

Kijk op onze Facebookpagina voor sfeerfoto’s en filmpjes!