Speeltuin

De speeltuin van UItspanning De Zeven Geitjes mag er zeker wel zijn. Centraal staat het grote kasteel met gangen en uitkijkpunten waar kinderen zich een echte ridder kunnen voelen. Daaromheen zijn verschillende toestellen geheel in onze eigen stijl. Onze speeltuin is zo gemaakt dat de kinderen met hun eigen fantasie zich heerlijk kunnen uitleven en ravotten.

De ouders drinken lekker een drankje op ons bosrijke terras terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of een balletje slaan op de minigolfbaan.

Vaak lopen er een of meerdere geitjes en kippetjes in de speeltuin op zoek naar iets lekkers of een knuffel,

De grote springheuvel is altijd een van de favorieten onder de kids.

Aankomende winter gaan we bouwen aan een nieuw project om onze speeltuin nog mooier en leuker te maken.

Kind en water,

Op het gedeelte waar nu het goudzoeken ligt nu een waterspeeltuin. Dit hebben wij gebouwd in onze huisstijl. Tip neem laarzen of oude kleding mee. Bij mooi weer kunnen de kindjes natuurlijk ook op blote voeten.

 

Er zijn diverse gezellige plekjes om even te genieten van een hapje of een drankje, in de zomer is onze frietwagen open, deze bevindt zich midden in de speeltuin en daar kunt u frietjes en snackjes halen. Naast de speeltuin vindt u De Kleine Geit, daar kunt u boerderij ijsjes, hapjes, oud hollands snoep, chipjes en drankjes kopen.

 

Bij bezoek aan onze speeltuin is een consumptie verplicht, het meebrengen van eigen consumpties is niet toegestaan.

 

 

 

 

Kijk op onze Facebookpagina voor sfeerfoto’s en filmpjes!