CATERING

 

Party en buffetcatering

 

Ook kunt u kiezen om gebruik te maken van onze catering service. Wij hebben de ervaring en expertise in huis om een geweldig buffet voor uw gasten te presenteren op uw eigen locatie. Onderstaand kunt u een keuze maken uit een van onze specialiteiten. Toch liever iets anders? Onze kok adviseert u graag!

 

Buffet 7 Geitjes: Dit buffet draait om producten van het land, zoals onze boerenlandbroden met kruidenboter aioli en huisgemaakte tapenade. Salade met geitenkaas, groentequiche, rundvlees met een romige pepersaus, stoverij van rundvlees en roseval aardappelen met rozemarijn. V.a. 20 personen 19.50 p.p.

Hollandse pot: Stamppot is oerhollands, Zuurkool met spek, hutspot met stoverij, boerenkool met worst en appelcompote, dit zijn wel de ingrediënten voor een compleet stamppottenbuffet. V.a.  20 personen 17.50 p.p.

Indisch buffet Ook een specialiteit van het huis is de Indonesische keuken onze roots liggen immers daar! O.a. Sambal goreng telor, ajam ketjap, Sate’ ajam, Sambal goreng boontjes, Sayur lodeh, Rendang, sambal goreng tempeh, witte rijst, nasi goreng atjar en kroepoek. V.a. 20 personen 22.50 p.p.

Heeft u andere wensen? Wij denken graag met u mee!

Kijk op onze Facebookpagina voor sfeerfoto’s en filmpjes!