Familiedagen

 

Familiedagen

Ook voor een Brabantse familiedag bent u van harte welkom.

Indien u een familiedag wilt organiseren kunt u kiezen uit een aantal mogelijkheden, u kunt al een familiedag organiseren vanaf 25 personen. Even qualitytime met uw familie, de kindjes kunnen lekker ravotten in onze grote speeltuin terwijl u gezellig bijkletst met uw familie.

U kunt een familiedag ook combineren met een activiteit zoals midgetgolf 3,50 pp, outdoor lasergame 12,5. Het minimaal aantal deelnemers voor lasergame is 8 personen.

Bij de borrel hebben we hapjesplanken, deze planken zijn rijkelijk gevuld met diverse kaas en worst, serrannoham, olijven en een mandje brood met smeersels. U kunt ook kiezen voor nootjes op tafel. Tevens kunt u een grote schaal bitterballen/bittergarnituur bestellen van 60 stuks voor 28,50 euro. Voor de kindjes kunt u kannen ranja bestellen, en we verkopen zakjes chips, snoep en ijsjes vanaf 1,-

Wilt u nog lekker blijven eten dan is BBQ-en super gezellig.  We Hebben een BBQ Arrangement v.a. 27,50 pp. Ook voor de vegetariërs is er een BBQ arrangement. We hebben een gezellig overkapt BBQ terras waar u tot de latere uurtjes kunt genieten van het zonnetje. Indien gewenst kunt u zelfs een kok inhuren die het vlees voor u bakt.

Wij hebben ook andere familiedag arrangementen met lunch of een snack. Informeer naar de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie dan kunnen we uiteraard met u een afspraak inplannen zodat we een passende offerte kunnen maken die geheel aansluit aan uw wensen. Neem dan even contact op met Angelique van Vrede via angelique@zevengeitjes.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kijk op onze Facebookpagina voor sfeerfoto’s en filmpjes!