indoor Lasergame

 

Het indoor lasergamen is speciaal ontwikkeld voor kinder van 6 jaar tot ongeveer 10 jaar. Net zoals bij het outdoor lasergamen worden er twee teams gemaakt door de jarige job. Vervolgens gaan we de regels en het spel uitleggen zodat we snel van start kunnen gaan want meestal zitten de kinderen te popelen om te starten.

In onze arena van 250 vierkante meter, met camouflagenetten en bruggetjes, gaan twee teams de strijd aan tegen elkaar. We spelen zoveel mogelijk games en zijn daar een klein uurtje mee bezig. Het is een beetje schemerig en spannend binnen en je kunt je op veel plekken verstoppen. Natuurlijk draaien we leuke of spannende muziek wat je maar wilt. Een disco lasergamefeestje kan ook!

Indien u kiest voor een compleet arrangement worden de kinderen ontvangen met een grote kan ranja en krijgt u een eigen tafel toegewezen voor de hele dag. Na het lasergame kan er gegeten worden op een door u van te voren aangegeven tijdstip. Standaard zit er een grote pannenkoek bij met stroop en poedersuiker.U kunt ook kiezen voor frietjes met een snack voor 1.50 extra per kind.

Ouders kunnen ook gezellig mee eten of een keuze maken uit onze kaart.

Mocht een van de kinderen in uw gezelschap een allergie hebben zoals glutenintollerantie of lactosevrij eten? meldt het ons, wij bakken ook glutenvrije en lactosevrije pannenkoeken.

Vanaf 8 kinderen 13.- euro incl. eten

Zonder eten kan natuurlijk ook 10.- euro per kind.

Kijk op onze Facebookpagina voor sfeerfoto’s en filmpjes!