indoor Lasergame

 

,Indoor lasergame 

te reserveren vanaf 8 kinderen.

1 uur lasergame 12,50 pp (zonder ranja, zonder eten, we reserveren geen tafel)

kinderfeestje arrangement met 2x ranja en een pannenkoek 15,50 pp

kinderfeestje arrangement met 2x ranja en een frietje met een snack 17,- pp

gelieve te reserveren via de mail angelique@zevengeitjes.nl

 

Het indoor lasergamen is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 6 jaar tot ongeveer 9 jaar. Net zoals bij het outdoor lasergamen worden er twee teams gemaakt door de jarige job. Vervolgens gaan we de regels en het spel uitleggen zodat we snel van start kunnen gaan want meestal zitten de kinderen te popelen om te starten.

In onze oude omgebouwde geitenstal van 250 vierkante meter, met camouflagenetten en bruggetjes, gaan twee teams de strijd aan tegen elkaar. We spelen zoveel mogelijk games en zijn daar een uur mee bezig. Het is een beetje schemerig en spannend binnen en je kunt je op veel plekken verstoppen. Natuurlijk draaien we leuke of spannende muziek wat je maar wilt. 

 

Indien u kiest voor een kinderfeestje arrangement worden de kinderen ontvangen met een kan ranja en krijgt u een tafel toegewezen (bij mooi weer buiten). Na (of indien gewenst voor) het lasergame kan er gegeten worden op een door u van te voren aangegeven tijdstip. Ouders kunnen ook gezellig mee eten of een keuze maken uit onze kaart Mocht een van de kinderen in uw gezelschap een allergie hebben zoals gluten intolerantie of lactosevrij eten? meldt het ons, wij bakken ook glutenvrije en lactosevrije pannenkoeken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kijk op onze Facebookpagina voor sfeerfoto’s en filmpjes!