Outdoor Lasergame

 

Outdoor Lasergame voor kinderfeestjes:  (lees verder voor volwassen lasergame)

vanaf 8 personen 1 uur voor 12.50 per kind

Outdoor Lasergame is de meest geboekte activiteit niet alleen omdat het super cool is maar ook omdat het toegankelijk is voor verschillende leeftijden.

Indien u kiest voor een compleet arrangement worden de kinderen ontvangen met een grote kan ranja en krijgen ze een eigen tafel.

Desgewenst kunt u er voor kiezen om de cadeautjes eerst uit te pakken voordat u aan de activiteit begint. Let hierbij wel om dat het outdoor lasergame een vaste starttijd heeft nml. 10.00h 11.30h 13.00h 14.30h. 16.00h. 17.30h. Op deze tijden starten we met de activiteit outdoor lasergame, uiteraard kunt u eerder komen en mag u zelf taartjes meebrengen voor bij de ranja.

Vervolgens worden de kinderen opgehaald om zich te verkleden met een camouflagejas en pet. Na een korte uitleg kan het spel beginnen. zijn er meerdere feestjes dan wordt er gebruik gemaakt van het grote bos (2hectare). Het lasergamen duurt minimaal 60 minuten incl. een korte uitleg.

Wij werken met proffessionele laserguns van adventure sports en ze zijn er in diverse uitvoeringen. Ook hebben we een aantal mini guns zodat een jonger broertje of zusje ook mee kan doen.

Na het lasergamen gaan de kids aan tafel om te eten, vooraf vragen wij hoe laat u wilt eten en wat de kinderen willen eten.

Ouders kunnen ook gezellig mee eten of een keuze maken uit onze kaart.

Heeft u een kindje in uw gezelschap dat een glutenintollerantie heeft of lactosevrij moet eten of een andere allergie? Geef het aan ons door, wij kunnen glutenvrije en lactosevrije pannenkoeken bakken.

Outdoor lasergamen voor volwassenen:

13,50 euro per persoon voor 1 uur gamen

 Voor bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag, introductiedagen etc.

Gewapend met lasergun en gekleed in camouflagekleding gaan twee teams de strijd aan tegen elkaar. Eerst even een oefenpotje en daarna een team match om uit te vechten wie het sterkste team is. Wij gebruiken proffessionele aparatuur dat een bereik heeft van 400m. Het lasergame bos is 2 hectare groot!

Versterk de teamgeest met outdoor lasergame!

Minimaal aantal deelnemers 10 personen, maximaal aantal deelnemers 45 personen per ronde van 1 uur.

komt u met een grotere groep dan kunnen we de tijdsrondes aanpassen.

Wij kunnen een combinatie korting hanteren indien u meerdere arrangementen boekt of in combinatie met een compleet arrangement met drinken en eten.

Kijk op onze Facebookpagina voor sfeerfoto’s en filmpjes!