Outdoor Lasergame

 

Vanaf heden gaat onze recreatie tak over naar outrex Tilburg

U kunt o.a het lasergame boogschieten,  en  metaaldetectie via hen boeken.

De website van outrex is nog niet aangepast, maar u kunt alvast reserveren voor maart!

Outdoor Lasergame voor kinderfeestjes:  

 Vanaf 1 maart starten wij weer met onze kinderfeestjes in samenwerking met Outrex Tilburg.

Gelieve te reserveren via de www.outrex.nl

Outdoor Lasergame is de meest geboekte activiteit niet alleen omdat het super cool is maar ook omdat het toegankelijk is voor verschillende leeftijden.

 

De kinderen worden opgehaald om zich te verkleden met een camouflagejas en pet. Na een korte uitleg kan het spel beginnen. Het lasergamen duurt 60 minuten incl. een korte uitleg. Na het lasergamen (vooraf is ook mogelijk als lunch) kunnen de kinderen eten. De ouders kunnen mee eten of iets van de kaart bestellen. Uiteraard kunnen de kinderen tussendoor nog lekker ravotten in de speeltuin. 

Heeft u gereserveerd en is het heel slecht weer? Outdoor lasergame wordt in de bossen gespeeld, er staat een schuiltent dus bij regen gaat het lasergame meestal gewoon door.

U doet er verstandig aan om de kinderen niet op slippertjes te laten lasergamen,

Wij werken met professionele laserguns van adventure sports en ze zijn er in diverse uitvoeringen. Ook hebben we een aantal mini guns zodat een jonger broertje of zusje ook mee kan doen.

 

Heeft u een kindje in uw gezelschap dat een glutenintollerantie heeft of lactosevrij moet eten of een andere allergie? Geef het aan ons door, wij kunnen glutenvrije en lactosevrije pannenkoeken bakken.

 

 

 

 

 

 

Kijk op onze Facebookpagina voor sfeerfoto’s en filmpjes!