Soft Paintball

 

Helaas is het soft paintball nog niet toegestaan vanwege de richtlijnen van het RIVM. Onze excuses voor het ongemak.

Kinderfeestje Soft Paintball / onderaan staat info voor volwassenen 

Voor de stoere boys en girls hebben wij het junior paintpall, met echte splatmaster shotguns ga je de strijd aan tegen je tegenstander. In twee teams speel je diverse spellen zoals rondje draaien dit spel spelen we op de helft van het speelveld en is best intesief, (zie filmpje). Of b.v. het vip spel! Iedere speler krijgt van ons 100 kogeltjes en dat moet voldoende zijn voor het hele feestje. Bijkopen kan wel maar hoeft meestal niet.

Kiest u voor het complete feestje met eten, dan word u ontvangen met een grote kan ranje en u heeft een tafel ter beschikking voor de gehele dag.Na het paintballen kan er gegeten worden op een door u van te voren aangegeven tijdstip .Standaard zit er 2 maal ranja en een grote pannenkoek bij met stroop en pedersuiker. U kunt ook kiezen voor frietjes met een snack voor 1.50 extra per kind. Ouders kunnen ook gezellig mee eten of een keuze maken uit onze kaart.

Mocht er een kindje in uw gezelschap zitten met een allergie, meldt het ons en wij houden daar rekening mee!

Kosten 1 uur paintballen voor 16.00 euro incl. 100 balletjes. incl. eten!

Zonder eten kan natuurlijk ook dan is het 13.00 p.p.

Soft painball is ook uitermate geschikt voor volwassenen.

Het kan soms wel een beetje zeer doen maar niet zo erg als echt paintball, verder zijn we best streng als het gaat om de veiligheid en gaat de veiligheid voor alles!

 

Kijk op onze Facebookpagina voor sfeerfoto’s en filmpjes!