Teamspelen

 

Experience Robinson

Een kamp bouwen, primitief vuur maken, kokosnoten gooien, obstacle run en andere teams te slim af zijn: Heb jij het in je? Gelukkig doe je het niet alleen! Samen met jouw teamgenoten bouw jij het beste kamp van allemaal! Dit door het winnen van verschillende proeven geïnspireerd op Expeditie Robinson. Lukt dat? Dan mogen jullie je met recht de nieuwe Robinsons noemen en staat een heerlijke prijs op jullie te wachten! Maar let op: het spel kan, net als op televisie, ineens hele onverwachte wendingen aannemen!

Deze ca. 2,5 uur durende groepsactiviteit is zodanig opgezet dat de proeven zijn gebalanceerd en geschikt voor nagenoeg alle leeftijden en fysieke condities. Ook zijn er elementen ingebouwd waardoor het tot het laatst toe spannend zal blijven welk team de winnaar van Experience Robinson wordt, waardoor zeker niet per se het sterkste team zal winnen! Samenwerken, sportiviteit maar vooral veel gezelligheid staan hier voorop!

LET OP: indien u meer informatie wenst over deze activiteit graag alleen onderstaand contactgegevens gebruiken aub. of neem een kijke op www.experiencerobinson.nl

S van Beurden Tel.  013 – 222 0 533    mail@experiencerobinson.nl